Sujuvat kuljetukset joustavasti Pohjois-Savosta Pohjois-Pohjanmaalle

Yhteydenotto

Kuljetus & Maansiirto Niskanen Oy hoitaa kuljetukset luotettavasti sekä puutavaralle että maa-aineksille. Palvelemme joustavasti Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilta aina Etelä-Kainuuseen ja Pohjois-Pohjanmaalle asti. Hoidamme kuljetukset asiakkaan tarpeiden mukaan joustavin aikatauluin.

 

Yrityksellämme on monipuolinen kuljetuskalusto, joka mahdollistaa sekä suurten että pienten kuljetusten toteuttamisen turvallisesti ja varmasti. Erikoisosaamistamme ovat raakapuukuljetukset, mutta kuljetamme myös erilaisia maa-aineksia. Olemme yritysten ja tarpeen mukaan myös yksityisten asiakkaiden palveluksessa. Kysy lisää kuljetuspalveluista!

Turvalliset ja tehokkaat raakapuukuljetukset

Palvelemme muun muassa Suomen rakennus- ja puuteollisuutta luotettavin raakapuukuljetuksin. Monipuolisen kalustomme ja laajan toiminta-alueemme ansiosta pystymme toteuttamaan erikokoisia puukuljetuksia joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 

Välillä hyvinkin raskaat raakapuukuljetukset vaativat paljon sekä kuljetuskalustolta että kuljettajalta. Nykyaikainen kuljetuskalustomme täyttää kaikki turvallisuusstandardit, ja kuljetuksia hoitavat tietenkin koulutetut kuljetusalan ammattilaiset.

 

Toteutamme raakapuukuljetukset asiakkaan toiveita noudattaen täsmällisesti, turvallisesti ja tehokkaasti. Jos etsit luotettavaa kuljetusalan yritystä, ota meihin epäröimättä yhteyttä.

Myös monipuoliset maa-aineskuljetukset

Puukuljetusten ohella teemme myös erilaisia maa-aineskuljetuksia. Kuljetamme esimerkiksi sepelin, pihakivet, hiekan, soran ja monet muut maa-ainekset rakennusyritysten ja muiden yritysasiakkaidemme tarpeisiin. Palvelemme tarpeen mukaan myös yksityisiä asiakkaita kuljetustarpeissa.

 

Pidämme huolen, että maa-aineskuljetukset sujuvat turvallisesti haastaviinkin kohteisiin. Kuljetuskoneistomme soveltuu monenlaisiin maastoihin, ja asiantuntevat kuljettajamme vastaavat kuljetusten turvallisuudesta ja sujuvuudesta.

 

Mikäli haluat antaa maa-aineskuljetuksen kokeneen kuljetusalan osaajan käsiin, pyydä meiltä tarjous. Annamme mielellämme hinta-arvion ja lisätietoa palveluistamme.

Tutustu kalustoomme ja kuljetuspalveluihimme