Luotettavat Kesla-huollot Pohjois-Savossa

Kysy lisää

Kuljetus & Maansiirto Niskanen Oy tekee Kesla-huollot yritys- ja yksityisasiakkaille. Toteutamme huollot sujuvasti Iisalmen toimipisteessämme Pohjois-Savossa. Olemme Kesla-metsäkoneiden valtuutettu huoltoliike.

 

Kesla-huoltojen lisäksi palvelutarjontaamme kuuluvat monipuoliset ja joustavat kuljetuspalvelut paitsi Pohjois-Savossa myös lähiseuduilla, esimerkiksi Pohjois-Karjalassa, Etelä-Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla saakka. Olemme erikoistuneet raakapuutavarakuljetuksiin. Yrityksellämme on toimipisteitä Iisalmen ohella myös Kuopiossa, Kiuruvedellä ja Nurmeksessa.

 

Mikäli etsit luotettavaa huoltajaa Kesla-laitteellesi, ota meihin yhteyttä. Palvelemme mahdollisimman ripeästi myös kiireisissä huoltotarpeissa.

Kesla-huollot ammattitaidolla

Kotimaisten Kesla-laitteiden virallisena huoltoliikkeenä huollamme varmalla ammattitaidolla kaikenlaiset Kesla-koneet, kuten hakkurit, metsäkone­nosturit ja harvesteri­kourat.

 

Toteutamme huollot pääosin Iisalmen toimipisteessämme, mutta tarvittaessa voimme tulla myös sinun luoksesi. Hoidamme huollot mahdollisimman joustavasti, ja pienemmät huoltotyöt voidaan hoitaa tarvittaessa asiakkaan luona. Kun Kesla-koneesi kaipaa huoltoa, ota yhteyttä, niin katsotaan missä ja milloin huoltotyöt olisi parhainta toteuttaa.

 

Tiimillämme on vankka kokemus Kesla-laitteiden huolloista. Pidämme metsäkoneesi toimintakunnossa ja takaamme niille mahdollisimman pitkän iän.

Huollata Kesla-laitteesi säännöllisesti

Kesla-laitteet ovat laadukkaita ja kestäviä, mutta niiden ylläpito ideaalissa toimintakunnossa vaatii säännöllisiä huoltoja. Huoltojen avulla pidät koneesi toiminta­kelpoisina, tehokkaina sekä turvallisina käyttää.

 

Uusikin Kesla-kone tarvitsee säännöllistä huoltoa, jotta se säilyttää tuliterät ominaisuutensa mahdollisimman pitkään. Huolletulla laitteella urakointi työmaalla hoituu sujuvasti ilman yllättäviä käyttökatkoja.

 

Tilaa Kesla-huolto ammattilaiselta, joka tuntee kyseisen merkin koneet ja oikeaoppiset työtavat. Ota meihin yhteyttä ja varaa huoltoaika tai pyydä hinta-arvio huollosta!