Avoimet työpaikat kuljetusalalla – Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Pohjanmaa

Kysy lisää

Kuljetus & Maansiirto Niskanen Oy rekrytoi jatkuvasti uusia osaajia riveihinsä! Avoimet työpaikkamme koskevat etenkin kuljettajia ja asentajia, joita etsimme työskentelemään laajalle toiminta-alueellemme Pohjois-Savosta Pohjois-Karjalaan, Etelä-Kainuuseen ja Pohjois-Pohjanmaalle. Toimipaikkamme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Kiuruvedellä ja Nurmeksessa, mutta koska kyse on kuljetusalasta, työ on liikkuvaista.

 

Kuljetus & Maansiirto Niskanen Oy on kasvava suomalaisyritys, joka on erikoistunut etenkin raakapuukuljetuksiin. Hoidamme myös maa-aineskuljetuksia ja tarjoamme Kesla-huoltoja.

 

Tule osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta kuljetusalan tiimiä. Tarjoamme erinomaiset kehitysmahdollisuudet ja mukavan, mielenkiintoisen työporukan sekä -ympäristön. Lue lisää ja laita hakemuksesi tulemaan!

Ketä me etsimme?

Kuljetus & Maansiirto Niskanen Oy etsii palvelukseensa ensisijaisesti kuljettajia ja asentajia.

 

Yrityksellämme on jatkuva tarve jo kokemusta omaavista kuljetusalan ammattilaisista. Etsimme etenkin kuljettajia, jotka hallitsevat vaativatkin yhdistelmäajoneuvokuljetukset. Eduksi katsotaan varsinkin aiempi kokemus puukuorma-ajoista, mutta kerro rohkeasti kaikesta kuljetuskokemuksestasi.

 

Vaikka kuljetusalan aiempi kokemus on ehdottomasti eduksi, ei se ole välttämätöntä. Etsimme palvelukseemme myös motivoituneita kuljetusalan uusia ammattilaisia. Jos vasta haaveilet kuljetusalan tai asentajan urasta, voit myös ottaa meihin yhteyttä. Koulutamme työntekijöitä riveihimme oppisopimuksen avulla. Kysy lisää!

Hae töihin kasvavaan yritykseemme!

Jos sovit kuvailemaamme profiiliin ja kuljettajan tai asentajan vakaa työpaikka nykyaikaisessa kuljetusalan yrityksessä kiinnostaa, laita hakemuksesi tulemaan.

 

Voit hakea avoimia työpaikkojamme joko oheisella lomakkeella tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Muista liittää hakemukseesi nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä mahdollisuuksien mukaan myös ansioluettelosi.

 

Annamme avoimista työpaikoista mielellämme lisätietoa myös puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää osaamisestasi!

Yhteystiedot

Hae töihin yritykseemme

No file selected

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.